Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-09@06:37:27 GMT

بافت فرسوده بازار بزرگ رشت‌؛ نیازمند توجه

تاریخ انتشار: ۱۸ دی ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۶۴۹۲۴۸۰

بافت فرسوده بازار بزرگ رشت‌؛ نیازمند توجه

رئیس کمیسیون بهداشت شورای اسلامی شهر رشت گفت: بافت فرسوده بازار بزرگ رشت که به عنوان نبض اقتصاد شهر مبادلات اقتصادی در آن انجام می گیرد، نیازمند توجه است.

‌به گزارش ایسنا‌، فاطمه شیرزاد امروز در دیدار با سرپرست فرمانداری رشت، ضمن تبریک و آرزوی توفیقات بیشتر سرپرست فرمانداری، اظهار کرد:زرجوب،گوهررود و تالاب عینک از محورهای توسعه رشت محسوب می شوند که نیازمند توجه  ویژه  مسئولان شهرستان، استان و کشور هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس کمیسیون بهداشت، محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر رشت با اشاره با وضعیت بافت بازار بزرگ شهر رشت،افزود:بافت فرسوده بازار بزرگ رشت که به عنوان نبض اقتصاد شهر مبادلات اقتصادی در آن انجام می گیرد، همواره مورد توجه مسافران و گردشگران قرار دارد؛ با توجه به اینکه در بافت فرسوده قرار گرفته، نیاز به توجه و بازآفرینی دارد.

وی افزود: کاروانسراهای داخل بازار بزرگ رشت به دلیل قدمت تاریخی و فرهنگی، از دیگر عوامل جذب گردشگران است که می تواند تاثیر بسزایی در جذب مسافر و توریست داشته باشد، براین اساس بازار نیازمند نگاه ویژه مدیران استانی و شهرستانی در جذب اعتبارات ملی برای بازآفرینی است.

شیرزاد در این جلسه به حاشیه نشینی در رشت اشاره کرد و گفت:متاسفانه حاشیه نشینی در شهر رشت باعث شده که مجوزهای آب،برق و گاز به صورت غیرقانونی صادر شود اما صدور اینگونه مجوزها از نظر ایمنی ساختمان ها و مسائل بهداشتی، خطراتی را برای شهروندان در پی دارد.

رئیس کمیسیون بهداشت و محیط زیست شورای اسلامی شهر رشت بر تقویت زیرساخت های شهر رشت تاکید کرد و افزود: در زمان بحران و حوادث غیرمترقبه نیازمند بازنگری و ایجاد ردیف بودجه اختصاصی برای لجستیک و احیای ناوگان بحران هستیم تا مردم رشت در زمان وقوع سیل، زلزله، برف و غیره دغدغه خاطر نداشته باشند و مسئولین و شهر ما آمادگی لازم را برای مواضع بحرانی داشته باشد.

وی با بیان اینکه متاسفانه برخی از محلات ما فاقد سیستم بهداشتی فاضلاب شهری هستند،تصریح کرد:در 55 محله شهر رشت هنوز برخی از محلات فاقد سیستم فاصلاب شهری و الگوی بهداشتی هستند که این از دیگر موارد قابل توجه است زیرا سلامت شهروندان را تهدید می کند.

در ادامه این دیدار سید محمد احمدی،سرپرست فرمانداری شهرستان رشت بر تعامل و همکاری بیشتر در رفع مشکلات مردم تاکید کرد و گفت: با تعامل دوسویه اعضای شورا، شهرداری با فرمانداری رشت برای رفع مشکلات مردم تلاش می کنیم و اتفاقات خوبی را برای شهرستان و خصوصا شهر رشت رقم خواهیم زد.

گفتنی است؛ در این دیدار که با حضور رئیس و تعدادی از اعضای شورای شهر رشت انجام شد، پیرامون مسائل مختلف نظیر لندفیل سراوان، ترافیک شهری، مسدودی حساب شهرداری، سرمایه گذاری، حاشیه نشینی شهر رشتف بازار، فاضلاب شهری و... بحث و تبادل نظر شد.


انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۴۹۲۴۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خدمت‌رسانی در بافت تاریخی نیازمند مشارکت همه دستگاه‌هاست

رئیس شورای اسلامی شهر یزد گفت: اعتبارات محدود و همچنین وسعت زیاد بافت تاریخی شهر میراث جهانی یزد باعث شده شهرداری نتواند اقدامات جامعی انجام دهد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از یزد، عزیزالله سیفی در جلسه علنی شورای اسلامی شهر یزد اظهار کرد: بافت تاریخی این شهر که به ثبت میراث جهانی رسیده، دارای وسعت و بخش‌های مختلف است و مردم این مناطق نیز درخواست‌های متعدد دارند که عملاً امکان پذیر نیست.

وی ادامه داد: بخش‌های دیگری از شهر یزد نیز دارای ارزش میراثی و تاریخی است و حتی تعداد زیادی از اماکن ثبت ملی شده در منطقه بافت قرار ندارد و شورای اسلامی شهر باید به این محلات نیز همچون دیگر مناطق رسیدگی و تخصیص اعتبار داشته باشیم.

رئیس شورای اسلامی شهر یزد با اشاره به اینکه حداقل فعالیت در بافت ثبت جهانی شده یزد نیازمند کمک همه بخش‌های اداری استانی و ملی است، تصریح کرد: اعتبارات تخصیصی به شهرداری‌های مناطق یزد ابلاغ شده و بخشی از اعتبار نیز در اختیار شهردار مرکز است که به صورت متمرکز در شرایط خاص در پروژه‌های محلات تأمین اعتبار می‌شود.

سیفی ادامه داد: با توجه به درخواست‌های مکرر مردمی در مورد خطرساز بودن برخی از کاروانسراهای در حال تخریب در بخش تاریخی و محلات دیگر یزد به خصوص بعد از بارندگی‌های اخیر، هرگونه اقدام در این زمینه وظیفه میراث فرهنگی است تا خانه‌ها و اماکن میراثی که ثبت ملی دارد را حفاظت و در خصوص رفع خطر و استحکام بخشی این اماکن اقدام کند.

وی افزود: شهرداری در املاک شخصی و خصوصی مردم نمی‌تواند ورود کند، اما در عین حال به میراث فرهنگی تذکر داده می‌شود تا نسبت به رفع خطر اقدام کند. با توجه به وسعت این بافت باید برنامه جامعی توسط میراث فرهنگی تهیه شده و با مشارکت همه بخش‌ها اقدام شود.

رئیس شورای اسلامی شهر یزد اظهار داشت: سیاست‌ها و راهبردهای مصوب شورای اسلامی شهر در زمان تصویب بودجه و بعد از تأیید در سایت شفافیت قرار می‌گیرد و همه مردم می‌توانند ریز بودجه را مشاهده کنند و قابل کتمان نیست.

کد خبر 751862

دیگر خبرها

  • خدمت‌رسانی در بافت تاریخی نیازمند مشارکت همه دستگاه‌هاست
  • چرا مشوق‌های نوسازی در شهرداری‌های استان یزد خاک می‌خورد؟
  • بسته‌های تشویقی بازآفرینی برای مردم جذابیت ندارد
  • هشدار زلزله در تهران ۱۰ تا ۱۵ ثانیه پیش از وقوع آن + جزئیات
  • هشدار سریع ۱۰ تا ۱۵ ثانیه قبل از زلزله اعلام می‌شود | به دنبال پایش ایمنی ۱۹ هزار ساختمان هستیم
  • یک اتفاق جدید در بازار مسکن؛ مالکان و مستاجران منتظر این تغییر باشند
  • برگزاری ۵ رزمایش برای نوسازی بافت های فرسوده
  • عکس‌های تکان‌دهنده از سردر یک باشگاه لیگ برتری؛ بافت فرسوده یا ساختمان باشگاه صنعت نفت آبادان؟
  • بسته تشویقی ویژه بافت‌های فرسوده شهر اصفهان اعلام شد
  • بافت‌های فرسوده شهری، فرصتی برای توسعه گردشگری